prochy TU vectan w QL

Moderatorzy: wierzba, P_iter

radmor
Posty: 108
Rejestracja: czwartek, 17 marca 2011, 22:36
Lokalizacja: WIEŚ KOŁO PŁOCKA

prochy TU vectan w QL

Post autor: radmor »

witam szukam aktualizacji QL na stronie QL znalazłem aktualizacje z lipca 21.
Może ktoś posiada coś takiego bo nie wiem czy w parabellum mogę to kupić.
generalnie nie mam w swojej wersji 3,9,0,15 prochów TU vectana albo nie potrafię tego znaleźć.
xxxam
Posty: 219
Rejestracja: piątek, 20 maja 2016, 15:36

Post autor: xxxam »

W tej z lipca nie ma TU. Co chcesz na tym składać ? Eksperymentowałem z 223, 308 i 303
dareks
Posty: 78
Rejestracja: piątek, 19 stycznia 2018, 15:06

Post autor: dareks »

w listopadowej aktualizacji też nie ma.
T3xTacA1,T1xMDT,BergaraB14MDT,Beretta92FS,DE.44
ODPOWIEDZ